Mohammed VI, Clement en barmhartig

aia2

Op woensdag 16 oktober 2019 werd opnieuw de menselijke dimensie gemotiveerd die altijd de acties van koning Mohammed VI heeft gemotiveerd.

Volgens een verklaring van het ministerie van Justitie heeft de soevereine heer Hajar Raissouni gratie verleend, die nog steeds het voorwerp is van een rechtszaak.
Deze koninklijke genade illustreert inderdaad het medeleven, de genade en de genade waarvan de commandant van de gelovigen altijd alle Marokkaanse burgers en zelfs buitenlanders, ongeacht hun sociale rang, heeft omringd.
Deze actie onthult ook de koninklijke zorg om de burgers in moeilijke situaties te helpen, zoals het geval was met Hajar Raissouni en zijn verloofde die ervan droomden een gezinswoning te stichten in overeenstemming met de voorschriften van de goddelijke en positivistische wet die Marokko maakt een kaliber van vrede en tolerantie zowel intern als internationaal.
Bovendien, uit respect voor het feit dat koning Mohammed VI de rechterlijke macht verleent, heeft hij de beschuldigde noch veroordeeld noch veroordeeld, terwijl hij het vonnis aan de magistraten overliet, ondanks de waarschijnlijk gemaakte fout.
In dezelfde context profiteerde het medische team dat in dezelfde zaak achtervolgde, naast de twee pardoned verloofden, van dezelfde gratie.
Deze koninklijke wijsheid bewijst, zonder vooringenomenheid, dat emotionele intelligentie en sociale intelligentie de koning motiveerden om te handelen binnen het kader van de filosofie van de menselijke dimensie die overal in de vier hoeken van de wereld wordt erkend. Koninkrijk Marokko een vredig, vredig en tolerant land.

Geef een reactie

*